' ' Els vins que vaig tastant: Mas Perinet 2005 - DOQ. Priorat

dilluns, 28 de juny de 2010

Mas Perinet 2005 - DOQ. PrioratVarem provar aquest vi a la revetlla de Sant Joan. Em va fer especial il·lusió, doncs provenia d’un regal d’uns grans amic de tota la vida, amb motiu d’un acte força important per ells.

Mas Perinet té les vinyes, situades en un paisatge de gran bellesa a Cornudella de Montsant (Priorat), són mimades amb gran cura per aquest celler que des del primer dia ha apostat per elaborar vins de gran qualitat.
Ens va agradar molt. Reiteraré a través dels diferents posts que no soc cap expert en vi i per escriure les notes de cata que veieu a continuació, em cal ajudar-me amb qui m’acompanya o a través de fitxes tècniques.

Té un color cirera fosc, amb reflexos granes i un aroma intens i especiat a fruita vermella madura i sabor llarg amb tanins marcats. En boca es carnós, amb post gust càlid i ben arrodonit.

Està elaborat amb raïms de les varietats Garnatxa, Syrah, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Merlot, ha envellit 15 mesos en barrica i és molt recomanable per acompanyar guisats contundents i plats de caça o tal com varem fer el dia de la revetlla amb un immens Txuleton de “Cebón” gallec.

COST: En aquest cas i degut a ser un obsequi, desconec el cost i no em semblaria elegant buscar-lo per la xarxa.

6 comentaris:

 1. Una bona bodega aquesta d'en Serrat...Vi cuidat i gustós...quina llàstima que la crisi també els hagi afectat i que la tinguin en venda.....

  ResponElimina
 2. Jo, precisament aquest dissabte passat, vaig provar el ClosMaria, blanc i del mateix celler. Amb el següent ensamblatge: 63% Garnatxa Blanca, 17% Xenin, 14% Muscat gra petit i 6% Macabeu, i 9 mesos de fusta de roure francès.
  Molt interessant!

  ResponElimina
 3. Ja deia jo que això del tast de vins em ve ample.. :). Vosaltres en sou més experts.. però gràcies per les aportacions.

  ResponElimina
 4. Ui tranquil, "experts" en veure'n, no pas en res més!

  ResponElimina
 5. El bo és compartir coneixements, i si pot ser, i molt millor, vins!

  ResponElimina
 6. Heheheheh..jo també m'apunto a ampliar els meus coneixements, molt ben dit Manel.
  Tastem..tastem que més en coneixerem....

  ResponElimina