
És un vi que teniem ganes de provar i precisament ara fa pocs dies en un agradable (i quasi ocult) restaurant de Cambrils, el varem tastar al trobar-lo a la llista de recomanants del mes.
Procedeix de la Terra Alta i està elaborat exclusivament amb varietats autòctones, on es combinen a parts iguales la Garnatxa Peluda, la Garnatxa fina i la Samsó, amb vinyes de entre 20 i 40 anys d’edat.
Pel que fa al tast, mostra aromes que combinen fruïts vermells madurs i licorosos amb notes balsàmiques. Ampli en boca i golós. Final llarg i persistent amb tanins rodons.
Si mireu les recomanacions de maridatge del productor, diu: “Carns vermelles, tipus carpaccio o filet de bou, magret d’ànec amb salsa de gerds i andonguilles amb sípia i pèsols”.
En el nostre cas el varem combinar amb força encert amb un entrecot gegant de més d’un kg, que ens varem sevir de manera que podiem donar el grau de cocció desitjat a cada un dels trossos.
La temperatura de servei recomanada, es entre 16 i 18ºC. Recomanen decantar-lo, però no ho van fer al restaurant.
El seu cost en botiga, està pels 15€ i en aquest restaurant i seguint la tendència d’oferir els vins a un cost raonable, no va arribar als 20€.
Cap comentari:
Publica un comentari