' ' Els vins que vaig tastant: Bruberry 2009. DO Montsant

diumenge, 17 d’octubre de 2010

Bruberry 2009. DO Montsant

Bruberry 2009
L’altre dia al restaurant Topik, vaig anar a sopar i volia veure l’oferta que fan durant uns mesos de vins del Priorat. No dubto pas de la bona elecció, però em va sorprendre que totes les opcions eren de gama força alta i vaig preferir optar per un vi més assequible, al tractar-se d'un sopar informal. Al demanar el Brunus que tinc descrit aquí mateix i que sé que m’agrada, el responsable del restaurant em va recomanar un vi desconegut per mi i que era del mateix celler.

Tenia un nom ben curiós “Bruberry”. Es tracta d’un vi negre jove sense masses pretensions que porta 5 mesos de fusta. En nas oferia notes de flors silvestres, herba i terra humida. I el pas en boca era vellutat i a l’hora una mica aspre.

En botiga està sobre els 10€ i és un assemblatge de garnatxa, carinyena i syrah.
Ens va agradar, però al meu criteri, prefereixo altres opcions. Em va donar la sensació (fixeu-vos en l’etiqueta) que era un vi pensat per l’exportació.

2 comentaris:

 1. Hola Ricard,

  Jo vaig provar a principis d’any un germà seu, el Brunus Blend Criança 2007, i em va semblar un vi més que correcta amb una RQP, acceptable, si no recordo malament sobre 10€, és un cupatge de 55 %Carinyena, 30%Garnatxa, 15 %Sira que està molt bé. 8 mesos de bota, fresc i llarg, (ja et vaig comentar que tècnicament sóc molt dolent). En poques paraules a mi em va agradar. He estat mirant el teu bloc i em sembla genial, com et vaig comentar era la idea que tenia, però mira em vaig decidir per un altre cosa, i ara veig que no em vaig equivocar, crec que he de llegir molt més i aprendre. Felicitats per el teu bloc, em queda molt per llegir, però el que he llegit m’agrada molt.

  Fins aviat, Salut!!!

  ResponElimina
 2. Hola Jaume,

  Tinc el Brunus publicat més avall tot i que sense definir els % de Carinyena, Syrah, i Garnatxa i em va agradar més que aquest. Gràcies pel teu comentari i seguim en contacte..

  ResponElimina