' ' Els vins que vaig tastant: La lluna la pruna 2008. DO. Penedès

dijous, 23 de desembre de 2010

La lluna la pruna 2008. DO. Penedès

La Lluna la Pruna


Curiosa aquesta etiqueta, tot i que a mi aquestes “genialitats” no em van massa… :(. Deixant de costat l’etiqueta, el contingut és un vi una mica més seriós.

Quan vaig a sopar a 9 de la Borriana, sempre deixo que ells em triïn el vi. Sempre sorprenen i sense que la "sorpresa" sigui a l’hora de pagar...:)

D’entrada i a copa aturada, semblava que no deixa anar massa aroma, però una vegada bellugat i més obert, mostrava prunes, una mica com de fullaraca i també una mica de vainilla.

Ens van dir que tenia Monestrell i Carinyena, però l’etiqueta en aquest aspecte, no indicava res (cosa que tampoc m’agrada massa).

En boca es lleuger, amb acidesa correcte, tanins ben polits i post gust no massa llarg. Recorda molt, tal com ens va fer notar el Paco (propietari-sommelier), els vins de la Borgonya.

En general, un vi agradable i força correcte. És un Penedès i suposo que de tirada mínima i per tant, difícil de trobar. Pertany al celler Alemany i Corrió. La seva graduació es del 13% i el seu preu en botiga està pels 18,50€. És el meu primer Penedès al blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada