' ' Els vins que vaig tastant: Un tast maridatge molt recomanable...

dimarts, 21 de desembre de 2010

Un tast maridatge molt recomanable...

En aquest món en que avui en dia, sembla que tot sigui fum i que una agencia de publicitat, pot convertir una cosa sense importància en quelcom que sembla brillar, es quan més cal valorar la feina ben feta, com la d’aquest restaurant de Sabadell (9 de la Borriana).

Organitza pels propers dies 11 i 18 de gener, dos sopars-maridatege. En aquesta ocasió amb vins de Montsant i Priorat. I resulta que a dia d’avui, ja té les dues dates complertes… i això en període post festes… en ple mes de gener. Obriran un tercera pel dia 25/01.


9 de la Borriana


Us puc garantir que la cuina es de primera… i els vins vosaltres mateixos jutgeu.

Si aquest local fos a BCN i tingués agencia de premsa, imagineu-vos el ressò…!. Si voleu veure el menú i els vins de la que van fer novembre, feu clic aquí. El preu no ha variat.

3 comentaris:

 1. Simplement, referendar el teu post.
  Menjar deliciós, mestre de cerimonia professional i bon coneixedor del tema, tracte exquisit....i dels protagonistes...els vins...millor esperem al dia 12 !!!!!
  Això sí que és CA-TE-GO-RI-A i per tant no hi ha cap necessitat de blufs mediàtics

  ResponElimina
 2. Realment els vins són de traca i mocador, no em vull imaginar com ha de ser la teca que els acompanya, mare meva...

  Salut.

  ResponElimina
 3. Hola Pep. I a més en un ambient discret i sense fantasmades, tan típiques de molts entorns de vins. Limiten l'aforament a 14 persones i val la pena... Jo vaig a la del dia 11.
  I per tu Marta... el dia 12, no tindras vins... Que es el dia 11...!!!.... ;).

  ResponElimina