' ' Els vins que vaig tastant: El proper dia 11-1-11 un tast excepcional

divendres, 7 de gener de 2011

El proper dia 11-1-11 un tast excepcional

Si voleu veure amb quins plats ho acompanyarem, feu clic aquí. Prometo parlar d'algun d'els vins tastats, els propers dies.

2 comentaris:

 1. Hola Ricard, soc en Nani de Viníssim,sort que el teu fons és negre, perquè si fos per la selecció de vins em pensaria que soc al meu bloc. Jo també comparteixo opinions amb tu, això del QX aquest vi era novetat fa un parell d'anys, i el Destrankis al preu que va és un regal. Via Edetana, no et perdis el 2007 ampolla nova i millor vi, diuen que és el mateix cupatge però hi ha cosa nova. Jo també tinc l'Anima Negra. Per Nadal també vaig tenir el Ferrer Bobet 2007 a taula. I tinc l'Oratori de Martí Fabra per tastar. Com deies ja ens anirem comentant.
  Salut

  * soc mega fan de la Planella, ja he tastat el 2009; el Nita està molt; el somni me'l vaig deixar escapar al tast i l'Espectacle és un somni, no es pot tenir tot.

  ResponElimina
 2. Hola Nani,
  Encantat de la tornada de visita. Veig que compartim l'afició pels vins de Catalunya. Ja ens anirem llegint i comentant.
  I dimarts estem ansiosos de tastar els diferents vins i l'Espectacle, que fins ara, no he tastat mai.
  Salut.

  ResponElimina