' ' Els vins que vaig tastant: No m'agrada la Guia Repsol

dilluns, 24 de gener de 2011

No m'agrada la Guia Repsol

Guia Repsol
La Guia Repsol 2011, ha publicat la llista dels millors vins espanyols. Els que tenen més de 95 punts... 82 d'espanyols, dels que 8 són catalans... Quasi m'ha sorprés que arribem al 10%..  

1.- L'Ermita 2008 d'Álvaro Palacios del Priorat
2.- Clos Erasmus 2005 de Clos Terrasses del Priorat
3.- Cava Elyssia, de Freixenet
4.- Gran Muralles, 2006 de Torres (Conca de Barberà)
5.- Cava Sumarroca Gran Brut Allier 2005
6.- Milmanda blanc 2008 de Torres (Conca de Barberà)
7.- Petjades rosat 2009 del celler Torelló  (DO Penedès)
8.- Vall Llach, 2008 del Priorat.

En fi... sense masses comentaris.... però si el Milmanda és el millor blanc que es fa a Catalunya... com diuen allà.. "Apaga y Vamonos"... i dit amb tots els respectes per la gent de Torres...

10 comentaris:

 1. No seria mai un lloc on buscaria vins......

  ResponElimina
 2. Suposo que està pensada (si es que pensen) de cara a que siguin coses que es puguin trobar per allà a les espanyes... i tan Freixenet com Torres, als espanyols, els sona... Imagina... "burbujitas" i "sangre de toro"... :))

  ResponElimina
 3. Això de les guies són un puto negoci (digue-li Repsol, Parker, Peñín, etc..) i cada cop fan més pudor, se'ls hi nota massa els interessos i les peles que donen

  ResponElimina
 4. Si... tens raó Victor... i també en el tema dels crítics de restaurants. Al meu blog de restaurants, he tingut polèmiques (en concret als post de Fastvínic i al de Cinc Senits, però referint-se a temes aliens al Cinc Sentits) que en alguns cassos deu ni do quina agresivitat mostren... Però he aprés molt... per exemple si un crític professional ha de lloar un lloc que ni ell es creu... a les poques hores, tapa el post amb un nou post, quan la cadència normal, són un post cada 3 o 4 dies... :)).

  ResponElimina
 5. Jo crec que està tot dit al respecte, com bé diu el Victor, les guies cada vegada fan més pudor. Jo confesso que abans comprava cada any la Peñín, em va fer molt de servei al principi, però ara, coneixent webs i blogs on es parla de vi, com el teu, per exemple, ja no necessito guia, vaig d'aquí cap allà llegint i prenent nota.
  Salut!

  ResponElimina
 6. Totalment d'acord Pep.. Jo tb he deixat de comprar guies a mida que he anat descobrint, que poques vegades aporten res de nou. Però clar... fa anys no teniem els blocs... I gràcies per considerar el meu com exemple, ja que està escrit a nivell afició. salut!.

  ResponElimina
 7. A mi me'n van regalar una fa un parell d'anys, no recordo ni el nom, i encara és hora que l'entengui, com bé dieu tots, a part dels interessos creats, per a mi, no serveixen per res més.

  Salut!!

  ResponElimina
 8. Ja tens raó, ja... Avui en dia són guies obsoletes.. i a sobre irreals pel que fa a tema vins.

  ResponElimina