L’altre dia voliem una ampolla de vi petita al Pas de l'Ase (ni em vaig atrevir a demanar vi a copes) i l’únic que tenien de proximitat era el Costers de Gravet. Ja haviem tastat aquest vin fa més d’un any i per això no el tenia publicat encara.
Es tracta d’un Montsant correcte I de cost contingut. Fet a base de Cabernet , Garnatxa i Carinyena amb 12 mesos en botes de roure francès i americà, el 50% noves. Està fet al Celler de Capçanes i són els mateixos que fan el Lasendal i el Cabrida, publicats aquí.
Presenta color cirera fosc intens amb capa alta i llàgrima tintada.
En nas mostra fruita madura fusta, torrats i espècies.
En boca és saborós, es nota la fruita, tanins suaus i post gust llarg.
Una alternativa a tenir en compte si no volem gastar massa, ja que el cost de l’ampolla normal, està pels 12€. Té 13,5% en alcohol.
Cap comentari:
Publica un comentari