He tastat aquest vi en tres ocasions. Recordo una a Gresca, l’altre a Can Josep i la tercera no em recordo exactament de quin lloc i no voldria posar la pota.
Està produït a Capçanes al mateix celler on fan el Cabrida Calissa, un garnatxa 100x100 d’altíssim nivell i que tinc descrit aquí al bloc.
El Lasendal és un vi de baix cost, que en un restaurant no et desequilibra el compte final.
Està fet amb 85% Garnatxa i 15% Sirà, amb 8 mesos en bótes de roure francès i americà.
Mostra color cirera picota, amb rivet porpra.
En nas es expressiu amb fruita vermella intensa i tocs torrats i minerals.
En boca és potent, mostrant també la fruita. Està ben estructurat i amb tanins suaus i un post gust persistent i agradable.
El seu cost en botiga està pels 8€ i té 14% en alcohol.Penso que és un molt bon vi per aquest cost i que si teniu oportunitat de tastar-lo, segur que quedeu satisfets.
Cap comentari:
Publica un comentari