Hi han vins que per gaudir-los la feina es aconseguir alguna ampolla ja que en fan tirades curtes i a sobre van molt buscades. Dissabte nit en vàrem obrir una i encara en queda una altre a la meva nevera... :).
Procedeix dels vells costers de vinya molt vella i està fet amb Garnatxa blanca, Macabeu, Pedro Ximenes , Picapoll blanc i una mica de Riesling.
Mostra color groc intens i brillant.
En nas es mostra mineral, oferint aromes de fruits secs, préssec i herbes de sotabosc.
En boca sorprèn d’entrada amb el se un pas ample i contundent amb pas de boca llarg i molt agradable.
Ens va servir per acompanyar una tonyina feta a la brasa amb cocció mínima.
La seva graduació és de 14,4% i el seu preu rondava els 20€. La seva RQP és excel·lent donada la seva qualitat.
Un vi molt personal, diferent. Jo ja tinc el meu 2010!
ResponSuprimeixSi.. realment són vins diferents... el problema és que després ja m'agraden menys els "no diferents"... :).
ResponSuprimeixI ens diran "bitxos raros" si tastem coses tan especials....? I´m raro rariiiiisimoooooo...!! :-)
ResponSuprimeixNomes un apunt: si 2008 va ser chachi i 2009 expresiu.... 2010 es un compendi d´aquests dos més una espurna de genialitat 'terroirista', fantàstic!
OG
Bon Dia Oscar,
ResponSuprimeixEl problema està en que aconseguir vins com aquest no és fàcil.... D'aquí la "raresa"....:).
Salut...!.