' ' Els vins que vaig tastant: Coma d’en Pou 2005. DO Terra Alta

diumenge, 28 d’agost de 2011

Coma d’en Pou 2005. DO Terra Alta

Coma d’en Pou 2005
No tinc gaires vins de la DO Terra Alta al bloc i sempre que tinc oportunitat intento ampliar el meu ventall de vins d'aquesta DO.
Vaig comprar una ampolla de Coma d’en Pou 2005 a l’Aguiló (Falset) i la vam obrir ara fa pocs dies. Procedeix del celler Bàrbara Forés del que ja coneixia el Templari.
Presentava color cirera intens amb rivet granatós. Es veia net i brillant.
En nas mostrava  fruites vermelles, espècies, notes minerals i torrats.
En boca oferia entrada ampla i càlida, resultant molt equilibrat. Els tanins es mostraven madurs i oferia llarg pas de boca.
La seva graduació era del 14,5% i el preu va estar prop dels 20€ (no el recordo exactament).
La nostra opinió personal va ser de que es tractava d’un bon producte amb RQP correcta. L’únic però, és que crec que em va provocar un lleuger mal de cap. Però per poder afirmar que el motiu va ser el vi, caldria repetir el tast de nou.

2 comentaris:

 1. A vegades són coincidències, a mi també m'ha passat i no era exactament del vi, per que l'he tornat a beure i no hi he notat res estrany. Altres vegades pot ser, en el meu cas, per excés de sulfits, però normalment solen ser vins de molt baixa qualitat. si es que en tenen ;)
  Salut Ricard!!

  ResponElimina
 2. Caldrà tornar a tastar-lo... Es molt possible que sigui casualitat. En canvi en el tema del Camins del Priorat, que és un vi que m'agradava si que vaig decidir que prou.

  En ocasions penso que sigui tema de sucres residuals que com que menjo poc dolç, no fos que no m'anés be...

  Salut!.

  ResponElimina