L’altre dia a Germans Miquel’s de Cambrils, vaig veure que tenien a la carta aquest vi i el varem voler tastar.
En va sorprendre en positiu per dos fets. El primer pel fet de tractar-se d’un blanc molt arrodonit que desconeixíem del tot. I el segon motiu va ser que estava etiquetat en anglès i que suposem està pensat de cara a l’exportació de manera exclusiva, tot i que el Xavi ens el va oferir. L’ampolla no indicava ni l’anyada i no vam pensar en preguntar-li.
Està fet a partir de 78% garnatxa blanca i 22% macabeu i amb 10 mesos en bóta de roure francès.
Mostra color groc palla, però tampoc massa intens.
Està fet a partir de 78% garnatxa blanca i 22% macabeu i amb 10 mesos en bóta de roure francès.
Mostra color groc palla, però tampoc massa intens.
En nas es presenta aromàtic i complex amb aromes de fruites blanques, flors i mineralitat.
En boca és equilibrat amb bona estructura i pas ample de boca on es percep la fruita madura. És sec i glicèric amb bona acidesa i amb pas de boca persistent i aromàtic.
Té 14,5% en alcohol, no tenim ni idea del preu (al restaurant estava per sota dels 20€) i la nostra percepció va ser d’un vi excel·lent. Tinc ganes de tastar-lo de nou a la propera visita.
Ricard, quan vulgis te poso en contacte amb el Onoleg-gerent d'aquest celler, es un amic.
ResponSuprimeixFredi
Gràcies Fredi,
ResponSuprimeixQuan acabeu la feinada de la verema i torneu a la tranquilitat, m'agradaria un dia veure la feina que fas i si a sobre em dones el contacte aquest encara més content.
Moltes Gràcies!.