Després de tastar el 2.08 del Celler Vinyes d'Olivardots, conreat en terra de sauló, ens quedava pendent el 1.08 conreat en pissarra.
Varietat carinyena també
en terrer de llicorella i fet amb el raïm de la finca “Vinya de l’Avi”,
plantada al 1964.
Ha estat envellit 16
mesos en bótes de roure francès, amb remogut de lies i fermentació malolàctica.
Presentava color
cirera fosc.
En nas oferia fruita
vermella madura i herbes aromàtiques. També làctics.
En boca es va
mostrar potent, agradable i afruitat amb post gust persistent i molt agradable.
Té 15% en alcohol que en cap cas es nota al tastar-lo. El seu cost va estar al voltant dels 30€ i la producció de 760 ampolles. Per tant una autèntica relíquia que vaig aconseguir gràcies a l'ajuda del Pep T.M.
I tal com vaig comentar del 2.08, és més difícil de trobar que de pagar, però val la pena per la seva excel·lent qualitat.
Té 15% en alcohol que en cap cas es nota al tastar-lo. El seu cost va estar al voltant dels 30€ i la producció de 760 ampolles. Per tant una autèntica relíquia que vaig aconseguir gràcies a l'ajuda del Pep T.M.
I tal com vaig comentar del 2.08, és més difícil de trobar que de pagar, però val la pena per la seva excel·lent qualitat.
Hola Ricard, ja veig que la "versió" pissarra també a agradat i molt, me n'alegro!
ResponSuprimeixJo tinc tots tres (també el Syrah) ben gaurdats, quan arribi la calor volem montar un tastet al pati tot fent una bon filet a la brasa, crec que aquests vins li escauran de maravella.
Una abraçada.
Nosaltres vam fer una "sessió" amb bons entrcots i a més d'aquest vi teniem un Tros de Clos i un tercer que és un cupatge nou d'un vi de serie especial que encara no ha sortit. I el 1.08 va ser el "guanyador"...
ResponSuprimeix