diumenge, 3 de març de 2013
Toca’t de l’ala 2011. DO Empordà
Dir per començar que no soc massa fan de la moda dels noms de vi en plan ‘guai’ i vaig adquirir el Tocat de l’ala, amb una certa desconfiança que al tastar-lo va desaparèixer totalment.
Es tracta d’un vi produït pel celler DO. Empordà www.roigparals.cat/ a Mollet de Peralada, com col·laboració dels cellers Coca i Fitó i Roig Parals
Està fet a partir de vinyes de garnatxa 60% i carinyena velles 40%, procedents de diferents municipis de l’Alt Empordà, amb una criança de fins a 4 mesos en bóta.
Mostra color cirera intens.
En nas la sensació de fruita vermella (mores, gerds) madura al punt, molt fresc i es percep lleugerament el seu pas per fusta.
En boca ofereix un recorregut mineral, amb fruita vermella, balsàmics i algunes notes de cacau. Els tanins es percebem suaus, frescos i agradables, oferint un bon posgust.
Té 14,5% en alcohol i el seu preu està just per sota dels 10€, que fa que sigui una opció molt interessant per la seva excel·lent RQP. No dubteu en tastar-lo si teniu oportunitat. Jo el vaig adquirir al Celler de Gràcia a Sabadell.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada