' ' Els vins que vaig tastant: Marta Reserva Brut Nature. DO Cava

dimecres, 7 d’agost de 2013

Marta Reserva Brut Nature. DO Cava


De les meves visites a Licors Morell a Cambrils, vaig conèixer el cava Duran Gran Reserva que vaig descriure aquí i s’ha convertit en acompanyant habitual dels arrossos que fem quan estem allà. I ara fa uns dies vaig veure allà mateix, el cava Marta, que em van explicar era del mateix enòleg Ramon Canals i la Marta va voler provar per les coincidències de nom.

Està fet a base de Xarel·lo, Macabeo i Parellada i envellit més de 24 mesos a les caves.

Mostra color groc pàl·lid, amb reflexes daurats i bombolla fina.
En nas, d'aromes de fruita, préssec i poma madura, notes cítriques de llimona, amb un punt final de torrat de la criança.
En boca és fresc i lleuger.

Com resum podem dir que es diu un bon cava amb una molt bona relació qualitat–preu. Va costar 7,95€. Però de cara a futures compres i futurs arrossos, seguirem de moment amb el Duran, del mateix enòleg i de preu una mica més elevat, però més del nostre gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada