' ' Els vins que vaig tastant: Alcor 2007.

dissabte, 23 de novembre de 2013

Alcor 2007.


No fa masses dies, vaig trobar aquesta ampolla que havia quedat descontrolada en el meu armari de vins. Ni recordava l’origen fins que vaig caure que procedia d’un enviament del Club Vila Viniteca.

Vull aclarir que una cosa és que jo faci conya de les cartes de restaurants "made Vila Viniteca" i l’altre que en sigui client. No és cap contradicció... :)

Aquest vi procedeix d’una finca del terme municipal d'Hostalets de Pierola envoltada de bosc i situada a una altitud de 350-450 metres sobre el nivell del mar. Disposen de 3 hectàrees de vinya amb un marc de plantació de 6.500 ceps / ha .

El celler només comercialitza un vi: Alcor 2007 que és un assemblatge de 51% syrah , 22% garnatxa , 10% marselan , 9% monastrell i 8% cabernet sauvignon. . La producció per l'anyada 2007 va ser de 6.516 ampolles i 220 magnum.

Es mostra amb color robí intens.

En nas sembla reservat inicialment, però seguidament mostra records minerals, fruita negra madura , nabius , prunes i cireres . Els tocs fumats de la bóta suavitzen un conjunt final floral i delicat .

En boca té bon recorregut , mostrant frescor i intensitat.

És un vi que ens va encantar i d’aquells que l’ampolla es fa curta. No recordo el seu preu, doncs no recordo ni el de l’enviament, però he trobat per Internet que està o estava a 22/23€. Mirant el meu blog, veig que ja l’havia provat i no em faria res tornar a repetir. Un molt bon vi...

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada