' ' Els vins que vaig tastant: Cims de Porrera 2006. DOQ Priorat

diumenge, 17 de novembre de 2013

Cims de Porrera 2006. DOQ PrioratPer celebrar les 50.000 visites al blog de vins

A la meva nevera de vins, sempre guardo alguna ampolleta que pugui servir per a celebracions . L’arribada a les 50.000 vistes del blog, ha estat una bona excusa.

El blog de vins, és dels meus blogs "secundaris", que de fet rep moltes visites a partir del blog de restaurants. No és pas un blog rigorós... és més aviat un diari personal, on guardo les impressions de bona part dels vins catalans que vaig tastant... però per manca de temps i per mandra, en queden més sense publicar, que no pas en publico.

I aquesta ampolla de Cims de Porrera Clàssic 2006, ha estat la que ha servit per fer la petita celebració.

Fet amb Carinyena de vinyes molt velles i rendiments molt baixos . El raïm macera durant uns 15 dies amb les seves mares abans d'iniciar la criança en bótes noves de roure francès, amb durarà d’uns 18 mesos .

Mostra color cirera picota intens i capa alta .


En nas es mostra complex, oferint fruita negra, xocolata , regalèssia i agradables balsàmics, oferint un conjunt harmoniós i elegant .

En boca té entrada fresca i ampla, amb pas sedós i intens. Els tanins molt arrodonits, amb post gust persistent.


Vaja... d’aquelles ampolles que es fan curtes. El vaig adquirir fa uns 3 anys a Porrera al mateix celler i no recordo el preu exacte. Però crec que al voltant dels 40€.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada