divendres, 27 de desembre de 2013
Gresa 2007. DO Empordà.
Feia temps que no tastava el Gresa i és d’aquells que mai et deixen decebut. Està fet a base d’un cupatge de Garnatxa (30%), Carinyena (30%), Syrah (20%) i Cabernet Sauvignon (20 %).
Està elaborat per la gent de Vinyes d'Olivardots. Té envelliment de 18 mesos en bótes de roure francès, combinant gra fi i extrafí.
Mostra color cirera intens.
En nas, es mostra intens i complex amb tocs de fruita fresca, vermella i negra. A destacar també la seva mineralitat i tocs balsàmics.
En boca es mostra fresc, golós i amb agradables tanins. Ofereix llarg i agradable recorregut.
Té 14,5% en alcohol i el seu cost va ser de 20,50€, que considero ben pagats de cara a la satisfacció que proporciona. Per tant, ben recomanable.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari