' ' Els vins que vaig tastant: Rebels-de-Batea. DO Terra Alta

diumenge, 20 de juliol de 2014

Rebels-de-Batea. DO Terra Alta

Rebels-de-Batea-Terra-Alta

D’aquest vi em va sorprendre d’entrada l’etiqueta. No ho dic ni en sentit positiu ni negatiu... Simplement em va sorprendre quan el vaig veure per primera vegada i vaig adquirir una ampolla.

És tracta d’una garnatxa de la Terra Alta amb 3 mesos en bótes de roure francès de segon any.

Mostra un intens color picota

En nas ofereix moltes sensacions de fruites vermelles i en concret maduixes, cireres.

En boca sorprèn per la seva suavitat. Normalment associem la DO Terra Alta a vins amb sensacions oposades a la suavitat, però tot evoluciona i en aquest cas en positiu. En boca doncs, és suau i sedós amb tanins rodons i bona persistència.

En resum, que ens va agradar i sorprendre per la seva frescor. Vaig adquirir un parell d’ampolles més. El seu preu està entre els 9 i 10€ i té graduació del 14%. En el meu cas el vaig adquirir al Celler de Gràcia a Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada