' ' Els vins que vaig tastant: Perdigons blanc 2014. DO Terra Alta

divendres, 18 de setembre de 2015

Perdigons blanc 2014. DO Terra Alta

Perdigons blanc 2014. DO Terra Alta



Com sempre comento, a la botiga Morell de Cambrils, ens sorprenen un cop si, l’altre també. En aquesta ocasió ha estat aquest vi, que mai hagués adquirit sense la seva ferma recomanació, doncs em tira poc el macabeu.

Està fet a base de macabeu de vinyes velles (85 anys) amb una aportació de Viogner del 15% i fermentat a 15-16ºC durant 7 dies i amb contacte amb les lies durant 4 mesos en tines d'acer inoxidable.

Ofereix color groc pàl·lid amb tons daurats 

En nas mostres aromes primaris de fruita madura com el préssec, albercoc, pera... També aromes florals i d’herbes aromàtiques.

En boca té una entrada amplia, amb acidesa molt agradable. cremós, amb un postgust llarg i agradable.

Elaborat per la gent de Perdigons Vins és un nou projecte nascut pel tarragoní Marc Llagostera dins de la DO Terra Alta. Col·labora amb el Celler Josep Vicens de Gandesa, el qual s'encarrega d'embotellar-li el vi.

Té 13,50% en alcohol i el seu preu a Licors Morell, és de 6,25€, que li atorga una RQP espectacular. Si el localitzeu, no dubteu pas en adquirir alguna ampolla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada