' ' Els vins que vaig tastant: Loidana 2012. DOQ Priorat

dijous, 29 d’octubre de 2015

Loidana 2012. DOQ Priorat

Loidana 2012. DOQ Priorat



En el darrer sopar que un grup d'amics organitzem a casa, de manera periòdica i sempre en dilluns, el Jordi va aportar aquest vi que ja havia tastat però mai publicat.

Està fet a partir de garnatxa i carinyena amb aportació de cabernet sauvignon, provinents de les vinyes més joves del celler. Té 15 mesos en bótes de roure francès, cada varietat per separat. 

El produeixen al celler  Marco Abella (www.marcoabella.com/) on trobareu més informació, així com d'altres vins de gamma més alta. És tracta d'un celler del que avui en die se'n sent parlar molt, degut a la seva excel·lent feina. Tenen unes 30Ha de vinya i estan per la zona de Porrera.

Presenta color vermell picota amb capa mitja-alta.

En nas trobem fruita negra madura, fruita vermella, especiat i notes minerals.

En boca es mostra saborós i equilibrat, amb post gust llarg i persistent.

He esbrinat el preu per la xarxa i està al voltant dels 11€, que el fa ben recomanable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada