' ' Els vins que vaig tastant: Fira de vi a Falset 2016 (2/5)

dissabte, 30 d’abril de 2016

Fira de vi a Falset 2016 (2/5)


16é Tast de Blancs organitzat per Aguiló Vinatería, a FalsetEl passat divendres dia 20, va tenir lloc a l’ Absis del Castell de Falset, va tenir lloc la 16a edició del Tast de Blancs, que any darrera any s’ha convertit en un dels actes més consolidats i millor organitzats de la Fira del Vi de Falset. I tot gràcies a la iniciativa dels germans Aguiló de la Vinateria que porta el mateix nom.

Els vins de les DO’s Priorat i Montsant, ja han superat de fa temps, la imatge de que només produïent vins negres, tot i que entre públic no massa entès, encara hi ha qui ho pugui pensar. En realitat cada vegada en podem trobar més i de més nivell. 

Al tast van assistir una quarantena de productors i es necessitaria molt d’espai per parlar mínimament dels vins presentats. En aquest post em limitaré a parlar de la gran organització, de la generositat en que és van oferir productes complementaris , com poden ser formatges i embotits artesans, així com un taulell d’ostres Thierry de qualitat espectacular.
Hi havia també representació de la DO Terra Alta i també una petita selecció de vins internacionals.
Voldria agrair aquest acte, emmarcat dins la Fira del Vi de Falset, però que brilla amb llum pròpia. Empreses com Aguiló Vinatería, Vins i Olis del Priorat, són les que realment fan país i en aquest cas vila. Mereixen una gran felicitació.


Vista general de la sala

Els responsables de l'èxit

Les bodegues que estaven anunciades per participar:


Acústic Celler, Alfredo Arribas, Baronia del Montsant, Bodegas Mas Alta, Buil & Giné, Cal Batllet, Celler Cal Pla, Celler Burgos Porta, Celler de Capçanes, Celler el Masroig, Celler Gran Clos, Celler Laurona, Celler Sabaté, Cellers Capafons-Ossó, Cellers Sant Rafel, Cellers Scala Dei, Cingles Blaus, Clos de l’Obac, Clos Figueras, Clos Mogador, Cooperativa Falset Marçà, Estones Vins, Estriacus, Ficaria Vins, Josep Grau Viticultor, La Conreria d’Scala Dei, La Cova dels Vins Les Cousins Marc & Adrià, L’Infernal, Mas de l’Abundància, Mas d’en Just, Nin Ortiz, Orto Vins, Pascona Montsant, Portal del Montsant, Portal del Priorat, Terroir al Límit, Trossos del Priorat, Vendrell Rived, Venus La Universal, Vinícola del Priorat, Vins del Tros, Vinyes Domènech, Viticultors del Priorat, Viticultors Mas d’en Gil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada